Ero sivun ”Yhteydenpitoon” versioiden välillä

Kohteesta SshyWiki
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(foorumi)
(Reaaliaikainen keskustelu)
Rivi 7: Rivi 7:
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
  
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>digiarkisto.org</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja [http:/sshy/sivut/irc.htm tästä].
+
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>digiarkisto.org</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja [http://www.digiarkisto.org/sshy/sivut/irc.htm täältä].
  
 
=== wiki ===
 
=== wiki ===

Versio 21. elokuuta 2006 kello 19.09

Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin

Sähköposti

Sähköpostilla tapahtuvaa keskustelua varten on perustettu keskustelulista. Listalle postittaminen vaatii [http:/mailman/listinfo/digiarkisto rekisteröitymisen], mutta ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Reaaliaikainen keskustelu

Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä. Palvelin on digiarkisto.org ja portti 6667. Liity kanavalle #digiarkisto komennolla /join #digiarkisto. Lisätietoja täältä.

wiki

Tämä wiki on koekäytössä 9.3.2005 alkaen yhtenä dokumentoinnin ja tietojen keruun työkaluna. Käyttäkää ja arvioikaa tämän toimivuutta, ja antakaa palautetta.

foorumi

12.3.2005 käynnistyi oma keskustelufoorumi. Kokeilkaa, arvioikaa antakaa palautetta.