Ero sivun ”Yhteydenpitoon” versioiden välillä

Kohteesta SshyWiki
Loikkaa:valikkoon, hakuun
p (Reaaliaikainen keskustelu)
p (Wiki)
 
(16 välissä olevaa versiota 7 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
== Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin ==
 
== Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin ==
  
=== Sähköposti ===
 
  
Sähköpostilla tapahtuvaa keskustelua varten on perustettu keskustelulista.  Listalle postittaminen vaatii [http://sushi.kvy.fi/mailman/listinfo/digiarkisto rekisteröitymisen], mutta ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.
 
  
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
  
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>sushi.kvy.fi</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja [http://sushi.kvy.fi/sshy/ohjeet/irc.htm tästä].
+
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>digiarkisto.org</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja [http://www.digiarkisto.org/sshy/sivut/irc.htm täältä].
  
=== wiki ===
+
=== Wiki ===
  
Tämä wiki on koekäytössä yhtenä dokumentoinnin ja tietojen keruun työkaluna.  Käyttäkää ja arvioikaa tämän toimivuutta, ja antakaa palautetta.
+
Tämä wiki on koekäytössä 9.3.2005 alkaen yhtenä dokumentoinnin ja tietojen keruun työkaluna.  Käyttäkää ja arvioikaa tämän toimivuutta, ja antakaa [mailto:info@sukuhistoria.fi palautetta].
  
=== foorumi ===
+
=== Foorumi ===
  
12.3.2005 käynnistyi oma [http://sushi.kvy.fi/forum/ keskustelufoorumi].  Kokeilkaa, arvioikaa ka antakaa palautetta.
+
12.3.2005 käynnistyi oma [http://www.digiarkisto.org/phpbb3/ keskustelufoorumi].  Kokeilkaa, arvioikaa antakaa palautetta.

Nykyinen versio 1. joulukuuta 2009 kello 20.27

Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin

Reaaliaikainen keskustelu

Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä. Palvelin on digiarkisto.org ja portti 6667. Liity kanavalle #digiarkisto komennolla /join #digiarkisto. Lisätietoja täältä.

Wiki

Tämä wiki on koekäytössä 9.3.2005 alkaen yhtenä dokumentoinnin ja tietojen keruun työkaluna. Käyttäkää ja arvioikaa tämän toimivuutta, ja antakaa palautetta.

Foorumi

12.3.2005 käynnistyi oma keskustelufoorumi. Kokeilkaa, arvioikaa antakaa palautetta.