Ero sivun ”Yhteydenpitoon” versioiden välillä

Kohteesta SshyWiki
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(wiki)
(Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin)
Rivi 3: Rivi 3:
 
=== Sähköposti ===
 
=== Sähköposti ===
  
Sähköpostilla tapahtuvaa keskustelua varten on perustettu keskustelulista.  Listalle postittaminen vaatii [http://sushi.kvy.fi/mailman/listinfo/digiarkisto rekisteröitymisen], mutta ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.
+
Sähköpostilla tapahtuvaa keskustelua varten on perustettu keskustelulista.  Listalle postittaminen vaatii [http:/mailman/listinfo/digiarkisto rekisteröitymisen], mutta ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.
  
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
  
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>sushi.kvy.fi</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja [http://sushi.kvy.fi/sshy/ohjeet/irc.htm tästä].
+
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>sushi.kvy.fi</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja [http:/sshy/ohjeet/irc.htm tästä].
  
 
=== wiki ===
 
=== wiki ===
Rivi 15: Rivi 15:
 
=== foorumi ===
 
=== foorumi ===
  
12.3.2005 käynnistyi oma [http://sushi.kvy.fi/forum/ keskustelufoorumi].  Kokeilkaa, arvioikaa antakaa palautetta.
+
12.3.2005 käynnistyi oma [http:/forum/ keskustelufoorumi].  Kokeilkaa, arvioikaa antakaa palautetta.

Versio 28. marraskuuta 2005 kello 17.03

Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin

Sähköposti

Sähköpostilla tapahtuvaa keskustelua varten on perustettu keskustelulista. Listalle postittaminen vaatii [http:/mailman/listinfo/digiarkisto rekisteröitymisen], mutta ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Reaaliaikainen keskustelu

Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä. Palvelin on sushi.kvy.fi ja portti 6667. Liity kanavalle #digiarkisto komennolla /join #digiarkisto. Lisätietoja [http:/sshy/ohjeet/irc.htm tästä].

wiki

Tämä wiki on koekäytössä 9.3.2005 alkaen yhtenä dokumentoinnin ja tietojen keruun työkaluna. Käyttäkää ja arvioikaa tämän toimivuutta, ja antakaa palautetta.

foorumi

12.3.2005 käynnistyi oma [http:/forum/ keskustelufoorumi]. Kokeilkaa, arvioikaa antakaa palautetta.