Ero sivun ”Yhteydenpitoon” versioiden välillä

Kohteesta SshyWiki
Loikkaa:valikkoon, hakuun
 
p (Reaaliaikainen keskustelu)
Rivi 7: Rivi 7:
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
 
=== Reaaliaikainen keskustelu ===
  
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>sushi.kvy.fi</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt> ([http://sushi.kvy.fi/sshy/ohjeet/irc.htm lisätietoja]).
+
Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä.  Palvelin on <tt>sushi.kvy.fi</tt> ja portti <tt>6667</tt>.  Liity kanavalle <tt>#digiarkisto</tt> komennolla <tt>/join #digiarkisto</tt>.  Lisätietoja ([http://sushi.kvy.fi/sshy/ohjeet/irc.htm tästä]).
  
 
=== wiki ===
 
=== wiki ===

Versio 12. maaliskuuta 2005 kello 13.03

Välineitä yhteyksien pitoon ja dokumentointiin

Sähköposti

Sähköpostilla tapahtuvaa keskustelua varten on perustettu keskustelulista. Listalle postittaminen vaatii rekisteröitymisen, mutta ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Reaaliaikainen keskustelu

Sähköinen reaaliaikainen keskusteluareena (IRC) on myös hankkeen käytössä. Palvelin on sushi.kvy.fi ja portti 6667. Liity kanavalle #digiarkisto komennolla /join #digiarkisto. Lisätietoja (tästä).

wiki

Tämä wiki on koekäytössä yhtenä dokumentoinnin ja tietojen keruun työkaluna. Käyttäkää ja arvioikaa tämän toimivuutta, ja antakaa palautetta.

foorumi

12.3.2005 käynnistyi oma keskustelufoorumi. Kokeilkaa, arvioikaa ka antakaa palautetta.