- Ohjeet

Sivu päivitetty

Sshy:n kotisivulle

Skannaus mikrofilmiskannerilla

Suuri osa Digiarkistomme aineistosta kuvataan mikrofilmeiltä ja -korteilta. Useissa kirjastoissa on työasema, jossa on tarvittavat laitteet ja ohjelmat mikrofilmien skannaamiseen ja kuvien tallentamiseen. Kysy onko alueesi kirjastoissa tätä mahdollisuutta. Tarvittaessa laitteisto on myös lainattavissa SSHY:stä, sillä yhdistyksellämme on viisi skannerin ja tietokoneen sisältävää työasemaa. Voit tiedustella skannereita osoitteesta info (at) sukuhistoria.fi.

Copyright © SSHY 2004-2007