Tosiaan, tervetuloa taas!

Tänne voit laittaa testi-viestisi.
Avatar
juha
Viestit: 4
Liittynyt: 08.08.2006 22:12
Paikkakunta: Espoo

Tosiaan, tervetuloa taas!

Viesti Kirjoittaja juha » 08.08.2006 23:15

Kesälomakauteen ajoittunut laiterikko palvelimella aiheutti kaikille digiarkiston käyttäjille miltei kuukauden mittaisen pakollisen loman. Liekö ollut hyvä vai huono asia...

Nyt siis palvelin ja kuva-arkisto on jo ollut on-line muutaman viikon, ja tämän foorumin myötä kaksisuuntainen keskustelukanava digiarkiston käyttäjillekin saadaan taas auki.

Jani varmaan luo uudestaan hiukan aiheiden mukaisia keskustelualueita, kunhan taas ennättää linjoille.

Hyvää syyskesää kaikille.

-juha

Avatar
jani
Ylläpitäjä
Viestit: 1251
Liittynyt: 09.08.2006 00:16
Paikkakunta: San Jose

Viesti Kirjoittaja jani » 09.08.2006 03:13

Jani rakentaa foorumin rakennetta uudelleen, tosin siitä ei aivan samanlaista tule kuin ennen. Antakaan palautetta eri foorumeista ja niiden tarpeellisuudesta, muokkailen sitten sivustoa sen muotoiseksi kuin haluatte. Vähän käytettyjä foorumeita voidaan sitten poistaa.

HUOMIO! Edellisestä foorumista poiketen sinun tulee rekisteröityä kirjottaaksesi viestejä. Tämä sen vuoksi, että saamme hallittua roskapostia, joka oli foorumin edellisen version riesana. Toivon mukaan tämä estää myös asiattomat keskustelut eri foorumeilla. Jos yleisö on sitä mieltä, että rekisteröinti on liikaa vaadittu, voidaan asiasta keskustella joko täällä testi-foorumissa tai sitten Taukotuvassa. Nämä kaksi aluetta ovat vapaita myös rekisteröitymättömille kirjottelijoille.

Samaten uutta on se, että moderaattorin täytyy hyväksyä rekisteröityminen. Koitamme saada tämän sujumaan niin, ettei odotusajoista tule liian pitkiä. Aikaisemmin riesanamme oli päivittäin 5-6 rekisteröintiä, jotka oli tehty ainoastaan mainoslinkkien saamiseksi käyttäjälistalle.

Mutta kuten sanottua sana on vielä vapaa täällä sekä Taukotuvassa, niin kaikki pääsevät keskustelemaan tämänkin tarpeellisuudesta.
----- Jani Koski -----

Vastaa Viestiin